top of page

Alles klopt tot in de details.
 

We werken de TPO-folie tot in de details af. Dat merk je onder meer aan de lasnaden en afwerking van de trappen.
Eén ding is zeker: met een TPO-folie geïnstalleerd door Zwembadfolie op maat is jouw nieuwe of gerenoveerde vijver er beter, mooier én duurzamer op geworden.

 

We Installeren TPO-vijverfolies zowel in nieuwbouw zwemvijvers als in renovaties, en dat zowel voor eindklanten als in opdracht van aannemers.
 

Wanneer de kuip door de klant is voorbereid, komen wij de maatwerk TPO-folie plaatsen. Wij installeren ook altijd de inbouwdelen. Zo kunnen we een waterdichte garantie geven.
 

Vijverfolieopmaat - renovatie vijverfolie
Proffesioneel
Renovatie vijverfolie

Goed voor u en het milieu.

TPO-vijverfolies zijn de meest duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor de waterdichting van jouw bad. 

De folie bevat geen weekmakers, geen biociden en is vrij van solventen. Hierdoor is de TPO-vijverfolie uitermate geschikt voor koivijvers, siervijvers en natuurlijke zwemvijvers. TPO is bovendien recycleerbaar en garandeert meer dan 50 jaar waterdichting

Voor vijvers met een hydrolysesysteem gebruiken we folies van 1,5 mm dik, zoals de Agru Relax, die een hoge chemische resistentie heeft en kleurvast is. Ideaal dus voor zwemvijvers op basis van hydrolyse, ionisatie of waterstofperoxide.


 

Zwembadfolie op maat - ook voor tpo vijverfolies kunt u bij ons terecht

Uw kleur, uw vorm

Met een TPO-vijverfolie kan je een volledig eigen look bepalen. Kies voor TPO-vijverfolies in olijfgroen, antraciet, zwart of helgroen.

Bovendien kunnen we TPO-vijverfolies in iedere vorm aanbrengen: vierkant, rechthoekig, rond of ovaal. De zwarte TPO-vijverfolie heeft een dikte van 1mm, de gekleurde varianten zijn 1,3 mm dik.


 

Maatwerk-vijverfolie_edited.jpg
ZWEMBADFOLIE OP MAAT-05_edited.png
bottom of page